Sähköalan palvelut
laadukkaasti ja luotettavasti!

Oletko rakentamassa uutta vai remontoimassa vanhaa?

Me hoidamme kohteeseesi sähkötyöt vankalla ammattitaidoilla sekä laadukkaalla työnjäljellä! Oli kohde pienempi remontti, uusi omakotitalo, halli tai taloyhtiö, meiltä saat kokonaisvaltaiset sähköalan palvelut.

Teemme sähkösuunnittelut ja -urakoinnit alusta loppuun sekä annamme hyviä vinkkejä juuri teidän projektiin! Palvelemme monenlaista asiakasta, yksityisiä asiakkaita ja yrityksiä, eli kaikkien kanssa tulemme toimeen.

Toiminta-alueemme on Oulun seudulla ja Pohjois-Pohjanmaalla pääsääntöisesti, mutta liikumme myös ympäri Suomen!

Kauttamme saa myös älykoteja, hälytys- ja kameravalvontajärjestelmiä, aurinkovoimaloita sekä sähköauton latausasemia!

Kysy tarjous tai kerro kohteestasi lisää!

Puh. 050 543 6695

Jeremias Tuohimaa
jeremias.tuohimaa (at) jelux.fi

Pystymme tarjoamaan juuri sinulle

• Luotettavan tekijän
• Kilpailukykyisen hinnan
• Asennuspalvelua
• Suunnittelua 
• Vinkkejä ja neuvoja sähkösuunnitteluun ja toteutukseen
• Aikatauluissa kiinnipitämisen 
• Puhtaan työjäljen • Laadukkaan lopputuloksen

Sähkösuunnittelu

Suunnittelussa on tärkeintä avoimuus ja selkeys, jotta epäselvyyksiltä vältytään. Siihen me pyrimme! Suunnitelmat tehdään asiakasta kuunnellen kahvikupposen ääressä. Piirrämme aina suunnitelmat itse, jotta saadaan asiakkaalle järkevä sekä laadukas kokonaisuus.

Hyvin tehdyt sähkösuunnitelmat tekevät kodista toimivan.

Suunnitellaan teidän kodille ainutlaatuinen kokonaisuus!

Sähköurakointi

Urakoimme remontti- sekä uudiskohteita vankalla ammattitaidolla, sillä kokemusta meillä löytyy laajasti monenlaisista kohteista. Meidän toimintamallimme perustuu toimivaan kokonaisuuteen sekä asiakastyytyväisyyteen, jolla saadaan laadukas lopputulos. Olemme Jelux Oy:ssä kohdanneet haastaviakin kohteita, ja otamme vaikeimmatkin haasteet aina mielellään vastaan.

Urakoinnissa on tärkeässä osassa joustavuus sekä suunniteltavuus, me pidämme siitä kiinni. Siivous ja järjestelmällisyys on laadukkaan palvelun merkki, joka kertoo asentajasta sekä yrityksestä paljon. Meidän urakoimissa kohteissa pyritään aina puhtaaseen lopputulokseen.

Älykoti

Teemme myös älykoteja! Älykodeista puhutaan paljon ja kiinnostus asiakkailla kasvaa koko ajan, joten meillä on siihen edulliset ratkaisut.

Kehitys on mennyt älykotipuolellakin paljon eteenpäin, ja se on mahdollistanut älyn asentamisen esimerkiksi remonttikohteisiin edullisesti. Älykoteja voidaan toteuttaa uudiskohteisiin, sekä myös useisiin remonttikohteisiin, missä paikkoja ei tarvitse purkaa!

Lasketaan teidän kohteeseen edullinen älypaketti ja tehdään teidän kodistanne nykyaikainen!

valvontakamera

Kameravalvonta / Hälytysjärjestelmä

Kameravalvonnalla sekä hälytysjärjestelmillä voidaan lisätä turvallisuutta sisällä ja ulkona. Kamerat ovat silloin parhaimmillaan, kun tarvitaan jotain todistusaineistoa hävinneestä tavarasta tai tihutyöstä. Hälytysjärjestelmät ovat taas parhaimmillaan kun pitää saada tieto varkaudesta tai murrosta mahdollisimman nopeasti.

Toteutamme valvontakameroiden sekä hälytysjärjestelmien asennuksia aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Suunnitellaan teidän kodille hälytysjärjestelmä tai kameravalvontalaitteisto, jolla ei ole kuukausimaksuja!

Sähköautonlataus

Omistatko sähköauton vai oletko harkinnut sähköauton laittamista? Latausasemia on paljon ja sen valinnassa voi tulla valinnanvaikeus. Suunnitellaan yhdessä teille toimiva ja järkevä kokonaisuus.

Laskemme mielellään tarjouksen latausaseman tai -asemien asennuksista, ja tietysti kilpailukykyisillä hinnoilla!